Glow Boxing: Word fit zonder geraakt te worden

Waarom zou ik gaan boksen... in het donker? Dit zou een interessante vraag kunnen zijn als u gehoord hebt over glow boxing. Vandaag de dag laten een aantal fitnessclubs in brussel, zoals GOBOX, hun leden trainen in het donker of zelfs in ruimtes met weinig licht. Naast boksen in het donker worden ook verschillende andere activiteiten, zoals yoga bij kaarslicht of spinninglessen in het donker, gehouden met weinig licht of "andere" soorten verlichting. Uw grootste zorg hier zou kunnen zijn dat u in plaats van een bokszak een andere persoon slaat of met uw hoofd tegen de muur slaat. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, want het hoeft niet helemaal donker te zijn om de voordelen van boksen in het donker te kunnen benutten. Natuurlijk is er wel wat licht nodig om er zeker van te zijn dat je veilig bent. Nu dat u weet dat u niet geraakt zult worden als u geniet van glow boksen, wat zijn de voordelen van boksen in het donker?

Hieronder volgen de belangrijkste voordelen van boksen in het donker:

  1. Concentreer je op wat belangrijk is

Over één ding kunnen we het allemaal eens zijn: boksen is niet echt een teamsport. Het is in de eerste plaats een persoonlijke activiteit, waar je je moet concentreren op het bereiken en bereiken van je potentieel. Het donker motiveert je om je te concentreren op hoe je individuele oefening aanvoelt, in tegenstelling tot wat een andere persoon in de fitnessclub aan het doen is. Harde studiolampen creëren geen sfeer voor een individu, en men kan gemakkelijk afgeleid raken. Gedimd licht dwingt de pupillen van je ogen te verwijden en dwingt je te focussen op wat je aan het doen bent en je bokszak. Het gevolg is dat je roofdierinstincten aan het werk gaan.

  1. Wees jezelf en laat je gaan

Sommigen van ons zijn verlegen en zouden geïntimideerd zijn om te werken in de gloed van alle anderen. Donkere fitnessclubs, zoals GOBOX, zorgen ervoor dat alle bezoekers zich op hun gemak voelen. U krijgt energie van het werken met een groep gelijksoortige personen tijdens uw sessie zonder dat u zich beoordeeld of geïntimideerd voelt door starende blikken. GOBOX, met zijn elektrische verlichting kunt u zich niet alleen comfortabel voelen, maar ook gemotiveerd terwijl u traint met anderen die het beste uit boksen willen halen.

  1. Word fit zonder geraakt te worden

Wat doe je als je een beter humeur wilt hebben? Je sluit je ogen in een poging om alles te vergeten en je te concentreren op wat je gelukkig maakt. Op dezelfde manier zijn de duisternis, de lichten en de muziek bij GOBOX bedoeld om zowel een mentale als fysieke ontsnapping te bieden. De ruimte stelt je in staat om een ongelooflijke workout te hebben en je te helpen om je te ontdoen van elke vorm van mentale uitputting. U zult zich minder concentreren op de moeilijkheidsgraad van de workout en meer op de onderdelen waar u van geniet, zoals de muziek en de lichteffecten, wat leidt tot een krachtiger workout.

Wat is het voordeel van muziek in een fitnessclub?

Zoals reeds gezegd, naast het hebben van donkere trainingsruimtes, is er één ding dat onze boksclub GOBOX nooit zal missen: muziek. Dus, wat is het voordeel van muziek in onze boksclub?

We houden allemaal van een ruimte die gevuld is met creativiteit waar we onszelf kunnen uitdrukken en wat we voelen. Wanneer je humeur laag is, zal je waarschijnlijk wat coole muziek draaien om je humeur te bevorderen. Zo is het ook in onze fitnessclub; muziek helpt het enthousiasme aan te wakkeren. De upbeat muziek bij GOBOX verhoogt het plezier tijdens het trainen. Daarnaast stimuleert muziek je geest en maakt het boksen laagdrempeliger. Wie wil er nu niet telkens naar zo'n omgeving terugkeren als zijn humeur niet goed is of als hij plezier wil hebben tijdens het sporten. Sporten hoeft niet alleen maar een serieuze aangelegenheid te zijn. We willen allemaal een plezierige ervaring hebben wanneer we in een fitnessclub aan het trainen zijn, en het concept van het gloeiboksen stelt u in staat precies dat te doen.

Conclusie

Daar heb je het! Dit zijn de voordelen van boksen in het donker. Gelukkig is uw veiligheid gegarandeerd omdat u niet in het pikkedonker hoeft te boksen. Er zal elektrische verlichting zijn om uw veiligheid en motivatie te garanderen terwijl u de voordelen van het boksen in het donker geniet. Waar wacht u nog op? We kijken ernaar uit u te zien bij GOBOX!