FAQs

Gewoon jezelf in comfortabele kleding en je innerlijke handdoeken (als je die niet hebt kun je ze voor 15€ kopen bij de receptie). Al het andere wordt gratis verstrekt: bokshandschoenen, trainingshanddoeken, kluisjes, toiletartikelen.

Kom gewoon minstens 15 minuten voor de start van je eerste les aan. Dan kunnen we je verwelkomen, je vragen beantwoorden en de briefing voor beginners bijwonen.

U kunt tot 2 weken van tevoren reserveren.

Wij bieden een terugbetaalbare* ontdekkingssessie. Bezoek onze website gobox.be en klik op "Prijzen" en vervolgens op "Probeer nu" onder "Ontdekkingssessie". Voeg de Discovery Session toe aan uw winkelwagen, betaal en reken af. Daarna kunt u de sessie van uw keuze boeken.

*U kunt uw 20€ terugkrijgen bij aankoop van een pas of een onbeperkt lidmaatschap (behalve Single Workout). Na je eerste training krijg je per e-mail een promotiecode toegestuurd die je kunt gebruiken bij je aankoop.

Op onze website of op onze mobiele app (GOBOX Boxing Club op App Store of Google Play Store) of direct bij de receptie.

U kunt rechtstreeks aan de receptie betalen met een debetkaart (zoals Maestro/Bancontact).

Kom a.u.b. ten minste 5 minuten voor aanvang van de les aan, tenzij het de eerste keer is, dan moet u 15 minuten van tevoren aanwezig zijn voor de briefing.

Als u voor het eerst komt, moet u zich eerst online inschrijven voor een ontdekkingssessie en de les van uw keuze boeken. Als u lid bent, is het sterk aanbevolen om van tevoren te reserveren om er zeker van te zijn dat u een plek heeft gereserveerd, maar u bent nog steeds welkom om bij de receptie te kijken of er nog plek is.

Als je voor het eerst komt, kun je de les niet bijwonen als je te laat bent, omdat je de briefing moet bijwonen. Als je al eerder een les hebt bijgewoond, kun je de les gewoon bijwonen, ook al ben je een paar minuten te laat.

Je kunt je les tot 4 uur voor aanvang annuleren. Dit kun je doen door in te loggen op je account op onze website of app -> ga naar SCHEDULE -> klik op CANCEL
Je kunt je les tot 4 uur voor aanvang annuleren, anders gaat het gebruikte tegoed verloren. Als je een onbeperkt lidmaatschap hebt, wordt er 5€ in rekening gebracht voor niet opdagen of te laat annuleren.

U kunt de geldigheid van uw jaarlijkse onbeperkte pas alleen verlengen als u voor vakantie of werk in het buitenland bent. Stuur ons een e-mail op hello@gobox.be met uw data.

Bel ons op +32 (0) 471 780 321. E-mail ons hello@gobox.be. DM ons op Instagram of Facebook @gobox.brussels. Of bezoek gewoon onze studio's tijdens onze openingsuren.

Stuur een e-mail naar hello@gobox.be of vraag het aan de receptie tijdens uw volgende bezoek.

Klik gewoon op "Nieuw wachtwoord nodig" op het tabblad Inloggen van onze website en voer uw e-mail in

De mate van intensiteit is een persoonlijke keuze en de workout kan variëren afhankelijk van de instructeur. We moedigen beginners aan om op hun eigen tempo te gaan.

Veel zwangere vrouwen kunnen tot hun uitgerekende datum sporten, maar wij raden u aan uw arts te raadplegen voordat u gaat sporten bij GOBOX.

Het is het beste om uw arts te raadplegen voordat u gaat trainen bij GOBOX. En vertel het altijd aan de coach voor het begin van de les.

U kunt uw Unlimited & Flex Unlimited maximaal 4 weken per jaar pauzeren door 14 dagen voor uw volgende factuurdatum een e-mail te sturen naar hello@gobox.be.

Wij bieden geen 1-op-1 privé sessies aan.

Wij beschikken niet over een eigen parkeerterrein, maar er zijn wel parkeerplaatsen op straat.

Ja! U kunt een digitale cadeaubon kopen op onze website.

We hebben 2 soorten lampen, spotlampen en buislampen en ze hebben verschillende effecten, afhankelijk van de les. We raden iedereen af die gevoelig is voor lichtbewegingen of epileptische neigingen heeft om onze lessen bij te wonen.

U kunt uw Flex Unlimited lidmaatschap opzeggen door een e-mail te sturen naar hello@gobox.be ten minste 14 dagen of meer voor uw volgende factuurdatum. Opzeggen kan alleen per e-mail en niet via de receptie ter plaatse.
Klik gewoon op "Wachtwoord vergeten" op het tabblad Aanmelden van onze website of mobiele app en voer uw e-mail in.