FAQs

Gewoon jezelf in comfortabele kleding en je innerlijke handdoeken (als je die niet hebt kun je ze voor 15€ kopen bij de receptie). Al het andere wordt gratis verstrekt: bokshandschoenen, trainingshanddoeken, kluisjes, toiletartikelen.

Kom gewoon minstens 15 minuten voor de start van je eerste les aan. Dan kunnen we je verwelkomen, je vragen beantwoorden en de briefing voor beginners bijwonen.

U kunt tot 2 weken van tevoren reserveren.

Wij bieden een gratis ontdekkingssessie aan. Bezoek onze website gobox.be en klik op "Probeer nu". Laat uw contactgegevens achter en een teamlid zal binnen 48 uur contact met u opnemen om uw sessie te regelen.

Op onze website of op onze mobiele app (enkel via kredietkaart) of rechtstreeks aan de receptie (kredietkaart, debetkaart zoals Maestro/Bancontact, en cash worden aanvaard).

U kunt rechtstreeks aan de receptie betalen met een debetkaart (zoals Maestro/Bancontact).

Kom a.u.b. ten minste 5 minuten voor aanvang van de les aan, tenzij het de eerste keer is, dan moet u 15 minuten van tevoren aanwezig zijn voor de briefing.

  • Als u een nieuwkomer bent, nee! U moet zich eerst online inschrijven voor een gratis proefperiode en wachten tot ons welkomstteam contact met u opneemt.
  • Als u lid bent, ja! Onze receptioniste zal u inschrijven. Voor de zekerheid. Bel ons zodat we kunnen bevestigen dat er plaats is.

Als je voor het eerst komt, kun je de les niet bijwonen als je te laat bent, omdat je de briefing moet bijwonen. Als je al eerder een les hebt bijgewoond, kun je de les gewoon bijwonen, ook al ben je een paar minuten te laat.

Je kunt je les tot 6 uur voor aanvang annuleren. Dit kun je doen door in te loggen op je account op onze website of app -> ga naar SCHEDULE -> klik op CANCEL
Annulering minder dan 6 uur voor aanvang van de les is niet toegestaan. Het gebruikte tegoed zal verloren gaan. Als je een onbeperkt lidmaatschap hebt, wordt er een no show / late annuleringskost van 15€ aangerekend.

Je kunt de geldigheid van je jaarlijkse onbeperkte pas alleen verlengen als je op vakantie of voor je werk in het buitenland bent. Stuur ons een e-mail op hello@gobox.be met uw gegevens.

Bel ons op +32 (0) 471 780 321. E-mail ons hello@gobox.be. DM ons op Instagram of Facebook @gobox.brussels. Of bezoek gewoon onze studio's tijdens onze openingsuren.

Stuur een e-mail naar hello@gobox.be of vraag het aan de receptie tijdens uw volgende bezoek.

Klik gewoon op "Nieuw wachtwoord nodig" op het tabblad Inloggen van onze website en voer uw e-mail in

De mate van intensiteit is een persoonlijke keuze en de workout kan variëren afhankelijk van de instructeur. We moedigen beginners aan om op hun eigen tempo te gaan.

Veel zwangere vrouwen kunnen tot hun uitgerekende datum sporten, maar wij raden u aan uw arts te raadplegen voordat u gaat sporten bij GOBOX.

Het is het beste om uw arts te raadplegen voordat u gaat trainen bij GOBOX. En vertel het altijd aan de coach voor het begin van de les.
Als u geïnteresseerd bent in een privé 1-op-1 sessie met een van onze coaches, stuur ons dan een e-mail op hello@gobox.be

Wij beschikken niet over een eigen parkeerterrein, maar er zijn wel parkeerplaatsen op straat.

Ja! U kunt een digitale cadeaubon kopen op onze website.

We hebben 2 soorten lampen, spotlampen en buislampen en ze hebben verschillende effecten, afhankelijk van de les. We raden iedereen af die gevoelig is voor lichtbewegingen of epileptische neigingen heeft om onze lessen bij te wonen.