FAQs

Gewoon jezelf in comfortabele kleding en je innerlijke handdoeken (als je die niet hebt kun je ze voor 15€ kopen bij de receptie). Al het andere wordt gratis verstrekt: bokshandschoenen, trainingshanddoeken, kluisjes, toiletartikelen.

Kom gewoon minstens 15 minuten voor de start van je eerste les aan. Dan kunnen we je verwelkomen, je vragen beantwoorden en de briefing voor beginners bijwonen.

U kunt tot 2 weken van tevoren reserveren.

Wij bieden een terugbetaalbare* ontdekkingssessie. Bezoek onze website gobox.be en klik op "Prijzen" en vervolgens op "Probeer nu" onder "Ontdekkingssessie". Voeg de Discovery Session toe aan uw winkelwagen, betaal en reken af. Daarna kunt u de sessie van uw keuze boeken.

*U kunt uw 20€ terugkrijgen bij aankoop van een pas of een onbeperkt lidmaatschap (behalve Single Workout). Na je eerste training krijg je per e-mail een promotiecode toegestuurd die je kunt gebruiken bij je aankoop.

Op onze website of op onze mobiele app (GOBOX Boxing Club op App Store of Google Play Store) of direct bij de receptie.

U kunt rechtstreeks aan de receptie betalen met een debetkaart (zoals Maestro/Bancontact).

Kom a.u.b. ten minste 5 minuten voor aanvang van de les aan, tenzij het de eerste keer is, dan moet u 15 minuten van tevoren aanwezig zijn voor de briefing.

Als u voor het eerst komt, moet u zich eerst online inschrijven voor een ontdekkingssessie en de les van uw keuze boeken. Als u lid bent, is het sterk aanbevolen om van tevoren te reserveren om er zeker van te zijn dat u een plek heeft gereserveerd, maar u bent nog steeds welkom om bij de receptie te kijken of er nog plek is.

Als je voor het eerst komt, kun je de les niet bijwonen als je te laat bent, omdat je de briefing moet bijwonen. Als je al eerder een les hebt bijgewoond, kun je de les gewoon bijwonen, ook al ben je een paar minuten te laat.

Je kunt je les tot 6 uur voor aanvang annuleren. Dit kun je doen door in te loggen op je account op onze website of app -> ga naar SCHEDULE -> klik op CANCEL

Je kunt je les tot 6 uur voor aanvang annuleren, anders gaat het gebruikte tegoed verloren. Als je een onbeperkt lidmaatschap hebt, wordt er € 5 in rekening gebracht voor te laat afzeggen of niet komen opdagen.

Als je jezelf toevoegt aan de wachtlijst, word je automatisch toegevoegd aan een les wanneer er een plekje vrijkomt. Je ontvangt een boekingsbevestiging per e-mail wanneer je bent toegevoegd aan een les, dus zorg ervoor dat je je e-mail controleert. Je wordt alleen automatisch toegevoegd 60 minuten of meer voor aanvang van de les.

Bel ons op +32 (0) 471 780 321. E-mail ons hello@gobox.be. DM ons op Instagram of Facebook @gobox.brussels. Of bezoek gewoon onze studio's tijdens onze openingsuren.

Stuur een e-mail naar hello@gobox.be of vraag ernaar bij je volgende bezoek aan de receptie. Verloren voorwerpen worden 1 maand bewaard.

Klik gewoon op "Nieuw wachtwoord nodig" op het tabblad Inloggen van onze website en voer uw e-mail in

De mate van intensiteit is een persoonlijke keuze en de workout kan variëren afhankelijk van de instructeur. We moedigen beginners aan om op hun eigen tempo te gaan.

Veel zwangere vrouwen kunnen tot hun uitgerekende datum sporten, maar wij raden u aan uw arts te raadplegen voordat u gaat sporten bij GOBOX.

Het is het beste om uw arts te raadplegen voordat u gaat trainen bij GOBOX. En vertel het altijd aan de coach voor het begin van de les.
Je kunt je Unlimited & Flex Unlimited maximaal 4 weken per jaar pauzeren door 14 dagen voor je volgende factuurdatum een e-mail te sturen naar hello@gobox.be.
Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat van 19 tot 25 december, kunnen we je abonnement 1 week bevriezen, wat betekent dat je volgende factureringsdatum ook 1 week wordt verschoven. Omdat je dan 1 week pauzeert, heb je binnen 1 jaar na de start van je abonnement nog 3 weken om je abonnement te pauzeren.
Wij bieden geen 1-op-1 privé sessies aan.

Wij beschikken niet over een eigen parkeerterrein, maar er zijn wel parkeerplaatsen op straat.

Ja! U kunt een digitale cadeaubon kopen op onze website.

We hebben 2 soorten lampen, spotlampen en buislampen en ze hebben verschillende effecten, afhankelijk van de les. We raden iedereen af die gevoelig is voor lichtbewegingen of epileptische neigingen heeft om onze lessen bij te wonen.

Je kunt je Flex Unlimited lidmaatschap opzeggen door een e-mail te sturen naar hello@gobox.be ten minste 14 dagen (of meer) voor je volgende factuurdatum. Als je volgende factuurdatum bijvoorbeeld op 30 december is, moet je de e-mail op 15 december sturen. Opzeggen kan alleen per e-mail en niet via de receptie op locatie.
Onze pakketten zijn voor persoonlijk gebruik en gekoppeld aan een individuele account.

Ja, absoluut! Ons doorverwijzingsprogramma draait allemaal om het belonen van je loyaliteit en om jou en je vrienden de kans te geven fantastische voordelen vrij te spelen bij GOBOX.

Zo werkt het:

BELONINGALLES WAT JE NODIG HEBT OM TE GAAN
10 €
GOBOX CADEAUBON**

Zorg er gewoon voor dat 3* vrienden een Discovery-sessie proberen.


100 €
GOBOX CADEAUBON**

Ga een stapje verder! Laat 3* vrienden een van onze multi-sessie
passen of een Flex Onbeperkt lidmaatschap


1.000 €
GOBOX CADEAUBON**

Knock-out beloning! Verwijs met succes 3* vrienden door die ervoor kiezen om
Onbeperkt 1-Jaar lid


*De3 doorverwijzers moeten binnen een periode van 12 maanden kopen.
**DeGOBOX Cadeaubon is alleen voor persoonlijk gebruik, niet cumuleerbaar en alleen te gebruiken op passen en abonnementen.

Wat moet je doen?

Stuur gewoon een e-mail naar hello@gobox.be met de volledige namen van de vrienden die je hebt doorverwezen. Om geldig te zijn, moet je je vrienden doorverwijzen voordat ze hun eerste aankoop doen.

En dat is nog niet alles! De voordelen strekken zich ook uit tot je vrienden, want zij krijgen hun 20€ Discovery Session terugbetaald op elke pas die ze kopen, als een manier om hen welkom te heten in de GOBOX familie.